En grundig fysiurgisk massageuddannelse

Undervisning

10 weekender + 4 dag/aftener med kliniktræning og patienttræning.

Uddannelsen indeholder i alt 180 timer og undervisningen foregår lørdage og søndage fra 9.00 - 17.00.

Underviser: Anja Mai

Indhold

På uddannelsen indøves massageteknik, massagegreb og ikke mindst arbejdsstillinger. For at blive en dygtig massør, er det vigtigt at du lærer at bruge din egen vægt i massagen.
Ved at bruge vægtoverførsel, kan du give en dyb og effektiv massage, uden at din egen krop slides op.

Vægtoverførsel og arbejdsstillinger prioriteres derfor højt. Kroppen er massørens arbejdsredskab og skal holde i mange år. Teknikken gør at alle, uanset krops-størrelse og muskelmasse, kan lære at give en rigtig god massage.
Man lærer at massere en kropsdel af gangen. Dette gør desuden massagen til et fantastisk supplement til andre behandlingsformer.

Er man f.eks. zoneterapeut og har en patient med nakkeproblemer, kan man kombinere sin zonebehandling med en nakke og skuldermassage.

Udover den fysiurgisk massage stifter du bekendtskab med idrætsmassage og specielle teknikker til at løsne hypertone (overspændte) muskler f.eks. reciprok antagonist hæmning.

Teori

Uddannelsen er praktisk anlagt og baseret på et solidt teoretisk fundament.

Når du masserer, er det vigtigt du ved præcis hvad det er for noget væv du har under fingre og hænder. Vi gennemgår derfor knogler (osteologi), knoglefremspring, musklernes funktion, udspring og hæfte (myologi) samt ledlære (atralgi). Vi gennemgår bevægeapparatets sygdomme og lidelser som gigt, iskias, diskusprolaps, piskesmæld, osteoporose, hovedpiner m.fl.

Du lærer alternativ sygdomslære med udgangspunkt i en helhedsorienteret anskuelse af kroppen og de belastninger den udsættes for. Hvorfor får vi de smerter de gør og kan der være dybere årsager til vi har dem. Du lærer derfor muskel og organrelationer, meridianer og hvordan du påvirker dem ved hjælp af udvalgte akupressurpunkter.

Vi lægger vægt på at massører fra MassageAkademiet ved hvornår de kan behandle, og hvornår de skal sende deres klienter videre ti f.eks. læge eller kiropraktor, samt hvornår vi kan samarbejde på tværs af behandlingsformer.

Uddannelsen afsluttes med en 4 times skriftlig eksamen og en 1 times praktisk læge-examineret eksamen.

Massageakademiet - Nørre Søgade 27A 1.tv. - 1370 København K - mail@massageakademiet.dk - Tlf: 39 43 39 39

Copyright 2005-24 © Tilde Internet - www.tilde.dk